Vad hittar du på tarotguiderna.nu?

Vad hittar du på tarotguiderna.nu?

Är du intresserad av tarot och medial vägledning? Då kan webbportalen tarotguiderna.nu eventuellt passa. En portal som tar upp allt från mindfulness till kända personer inom tarotvärlden. Här hittas:

  • Medial Vägledning

Vad som ska klassas som ”medial vägledning” är inte helt tydligt. Det är något som man tidigt även lyfter fram på tarotguiden.nu för att påvisa att den informationen som presenteras under denna kategori kan ”tolkas något olika”.

Med medial vägledning menas bland annat att man får vägledning från ett medium. En person som anses ha ett ”sjätte sinne” och som därmed kan ha kontakt med andevärlden. Det är därigenom man får den vägledning som ges.

  • Spådom

Spådom är ett klassiskt ord som många förknippar med spådamer, spåkulor och tarotkort. Det är ett begrepp som används länge inom historien och som även fått ett skamfilat rykte. Nu för tiden finns det personer som arbetar med att spå och därmed se in i framtiden. Det är denna profession som beskrivs på tarotguiderna.nu under kategorin ”Spådom”.

  • Mindfulness

Mindfulness är ett a de senare begreppen som vuxit fram. Även här är det väldigt brett och utan några egentliga ramar. I korthet handlar det om att vara medveten ”här och nu”.  Att lära känna sina kroppssignaler och lyssna på vad man egentligen behöver. På hemsidan finns tips till dig som precis börjat med mindfulness men även för dig som vill utveckla och ta ett steg framåt.

  • En aktiv blogg

Bloggen är den nyaste delen på Tarotguiderna.nu och har i skrivandets stund bara tre inlägg. Men med tanke på när de publicerats finns mycket som tyder på att bloggen kommer uppdateras regelbundet och presentera intressanta inslag inom området.

  • Kända profiler

Vet du vem Terry Evans är? Det gör du troligtvis om du är insatt i och intresserad av medium. Terry är en av världens mest kända inom branschen och hans livsresa går att läsa om i boken ”Berget”. Terry är en av de kända profiler som presenteras på bloggen. Här finns även porträtt av bland annat Vivi Linde.

En bit på vägen – Men inte klar

Även om Tarotguiderna.nu har ”kommit igång” så är det tydligt att de har en bit kvar till de största webbportalerna inom spådom, medium och liknande tjänster. Däremot är ett tydligt första steg taget mot en portal som kan bli mycket intressant att följa.