Så hittas rätt iPhone via CDON

Med ett mycket stort utbud av produkter i en E-handel är det extra viktigt med smidig sorteringsfunktion. Det visar CDON som erbjuder sina kunder flera vägar för att hitta de önskade produkterna.

CDON är en av Sveriges största E-handelsplattformar. Butiker kan lätt lägga upp sina egna produkter och konsumenterna har därmed tillgång till ett extremt stort utbud ”under samma tak”. Men när det är många produkter blir kravet på filtrerings- och sorteringsfunktioner extra viktigt. Nedan beskrivs hur en person som vill köpa en iPhone hittar rätt. Liknande sorteringsfunktion kan hittas på andra varor.

Köpa iPhone hos CDON

Under sommaren 2022 hade cdon.se över 4000 produkter inom kategorin ”iPhone”. Det handlar både om telefoner och en rad olika tillbehör. Besökarna gavs flera valmöjligheter för att sortera, filtrera och hitta rätt.

 • Nyaste modellerna
  De nyaste modellerna går att nå via utvalda knappar ovanför övrig filtreringsfunktion. Genom att klicka på dessa finns sedan ytterligare möjligheter att sortera fram modeller inom exempelvis iPhone 12 eller 13.
 • Pris
  Välj inom vilket spann som produkten får kosta genom att klicka på ”Pris”. Det kan exempelvis vara max 1000 kronor eller över 2000 kronor.
 • Skärmstorlek
  Klicka på ”Skärmstorlek” och välj därmed vilka mobiler som ska visas utifrån denna faktor.
 • Kompatibilitet
  Klicka på ”Kompatibilitet” för att kombinera flera olika faktorer. Exempelvis går det att filtrera fram alla begagnade iPhones med skärmstorlek på 5 tum och inom iPhone 7-modeller.
 • Via sökfunktion
  För de som vet exakt vilken modell som efterfrågas kan istället sökfunktionen hos CDON användas. Högst upp på sidan finns sökrutan där valfri söktext kan skrivs in. Om en sökning sker efter en allt för gammal modell (som inte längre säljs) kommer relaterade produkter att visas samt länkar till nyare modeller.

Begagnad eller ny mobil

CDON är en handelsplattform som gör det enkelt för företag att sälja online även om de själva inte har någon E-butik. De flesta företag som sälja sina produkter här har däremot E-butik men använder CDON för att nå ut till fler kunder.
Det är orsaken till att utbudet kan vara så brett. Hos CDON går det därmed att hitta en helt ny iPhone 13 likväl som en begagnad iPhone 7. Det begagnade utbudet ökar även allt mer allt eftersom fler företag börjar återanvända och renovera begagnade mobiler.