Ny teknik i unik tappning

Har du kastat dig ut i det okända och inhandlat din första vibrator från Dildolistan? När du har fått hem paketet och öppnat det är det dags att sätta igång. Det är såklart inte upp till oss att berätta för dig hur du ska använda din vibrator. Men det finns vissa saker som du bör tänka på om du är något av en nybörjare på området. Då kan våra råd nedan komma väl till hands.

Så använder du den vibrator som du har köpt via Dildolistan

Vill du få ut så mycket som möjligt av den vibrator som du har inhandlat från Dildolistan? Då bör du tänka på följande saker:

  • Kom i rätt stämning. Även om du just ska använda din vibrator för första gången vill du få ut så mycket som möjligt att upplevelsen. Därför bör du ta tillvara på din egentid med din “nya vän” från dildolistan.se på bästa sätt. Kom därför i stämning genom att till exempel tända lite ljus och spela en sexig spellista. Lägg undan din mobiltelefon, dimma belysningen och hitta den rätta stämningen.
  • Värm upp. När du för första gången ska använda din vibrator kan det lätt bli en ganska intensiv upplevelse. Börja därför sakta och försiktigt med en låg inställning på vibratorn. Och värm upp lite redan på förhand med dina händer. Ta sedan reda på vad som känns bra för dig och ta det därifrån.
  • Du kan behöva lite hjälp på traven. Det är lätt hänt att onani känns lite mekaniskt snarare än någonting sexigt. Du kanske främst onanerar för att kunna sova bättre eller för att dämpa din ångest? Ibland kan du behöva lite hjälp på traven i form av till exempel glidmedel. Det finns också andra slags sexleksaker på Dildolistan än just vibratorer som kan vara till hjälp.
  • Det är helt okej att pausa ibland. När du använder en bra vibrator är det lätt hänt att känslan går direkt från noll till 100. Onani ska förvisso kännas fantastiskt men alla nya känslor och sensationer kan också ha en motsatt effekt. Därför är det viktigt att komma ihåg att det är helt okej att ta en paus och sedan börja om igen lite senare!