Cashbacker – för smart näthandel

Återbäring vid köp på internet hos fler än 560 nätbutiker, samt en mängd rabatter och erbjudanden. Kolla in Cashbacker för mer fördelaktig näthandel.

Vi låter våra kunder tala

Skulle du vilja använda dig av en ”Jättebra och smidig tjänst” som ”fungerar klockrent”?

Tycker du också att det är viktigt att ”Återbäringen kommer fortare än hos många av de andra spelarna på marknaden.”?

Vi tycker, liksom våra användare, att Cashbacker är ett ”Bra sätt att få pengar tillbaka efter köp på nätet.” Och vi hoppas att du som framtida använder kommer att tycka detsamma.

Så tveka inte utan gör som ca 50 000 andra personer, bli medlem hos Cashbacker och sköt dina internetköp via oss. Nedan kan du läsa hur du går till väga.

Internetköp via Cashbacker – så funkar det

Det är enkelt att använda sig av Cashbacker. Följ dessa steg så kommer du snart att vara en av våra nöjda kunder:

  • Gå in på cashbacker.se och registrera dig som medlem. Du behöver bara fylla i ett formulär, och det är helt gratis. Du kan dessutom tjäna pengar på att berätta om tjänsten: om du i framtiden värvar medlemmar så får du 50 kr per medlem.
  • Gör ditt första köp via Cashbackers hemsida. På hemsidan finns det fler än 560 samarbetspartners inom en mängd olika områden samlade. De finns dels ordnade i bokstavsordning, för dig som vet precis vilken butik du vill handla från, dels efter kategorier, för dig som vet vad du vill köpa men inte var du vill köpa det.
  • Din återbäring registreras vanligtvis kort efter ditt inköp, men det kan ta upp till 48 timmar. När återbäringen är registrerad kan du se den på ditt Cashbackers-konto. Sedan ska nätbutiken godkänna återbäringen. Hur lång tid det tar beror på affären ifråga, men det brukar vanligtvis ta mellan 15 och 45 dagar. Specialregler kan gälla vid köp av resor, hotellnätter och liknande, som gör att du kan få återbäringen först när resan eller vistelsen är genomförd.
  • Till sist kan du begära en utbetalning till ditt bankkonto när återbäringen klassificeras som ”klar för utbetalning” och du har minst 100 kr i saldo. Du kan begära utbetalning till bankkonton hos samtliga svenska banker.

Tveka inte att höra av dig till Cashbacker om du skulle ha några frågor, och under tiden önskar vi dig välkommen att surfa in på Cashbackers hemsida för att lära dig mer.