Sätt fötterna på jorden med fashionabla ballerinor

Visst är det vanligt att man associerar elegans med högklackat, och det vanligaste skovalet när man ska på en fin fest är ett par riktigt skyhöga pumps. Men detta är inte alltid praktiskt – det kan skada både rygg och knän att använda klackar för ofta eller för länge. Som tur är så finns det ett stilrent val för dig som vill ha fötterna på jorden – ha det skönt utan att försumma ditt utseende: Ballerinaskor.

Var fin – utan pin

Ballerinor är mångsidiga skor som passar till alla tillfällen. När det är semester och du ska åka bort till sol och strand kan du välja ett par ballerinor till shorts eller en somrig klänning. En kväll på stan kan avnjutas genom en skön promenad – som görs ännu skönare i ett par snygga skor som varken klämmer eller skaver. Och när det sen är dags att gå på intervjuer eller möten på jobbet kan ett par ballerinor i en elegant färg aldrig slå fel. Slutligen – när det vankas fest, kan du ta en break från högklackat genom att välja ett par snygga ballerinaskor som låter dig vara fin utan att behöva lida pin.

Från dansösens fötter till dina – Ballerinans historia

Ballerinaskon får ju sitt namn från dansöserna som med fjäderlätta fötter och på ett till synes enkelt sätt utförde komplicerade och eleganta danssteg på en berömd operascen. Från den tiden till idag är skornas form praktiskt taget oförändrad – men deras bruk har ökat avsevärt mycket, och detta har även skett med deras användarkrets. Nu för tiden finns det ballerinaskor för små flickor och vuxna damer, för dig som går i skolan och för dig som lever för ditt jobb. Det finns ballerinas för mötet och semestern, för en utekväll på stan och för en elegant fest. Skorna har blivit ett basplagg i den modemedvetna kvinnans garderob, och de intar sin rättmätiga plats med stil och värdighet.

Ballerinor online

På Footway kan du få tag på ballerinor till alla tillfällen, från de som kommer från de stora modehusen till de från små, mer exklusiva märken, till exempel:
·      Gabor
·      Jana
·      Ten Points
·      Vagabond
·      Donna Girl
·      STHLM DG
·      Duffy
·      Clarks
·      Björn Borg

Vill du veta mer om företaget och dess historia, kan du hitta en hel del att läsa på nätet. Daniel som grundade företaget, har redan tidigare jobbat med ehandel och har drivit upp stora företag som blivit framgångsrika. En hel del av framgången kan bero på servicefrågan som han alltid jobbat för att utveckla och förfina. Detta är en länk till Daniel Mühlbachs linkedin.